Siirry suoraan sisältöön

Kopin muodonmuutos – Isomäki

Syksyllä 2023 käynnistimme yhdessä halliyhtiön ja Ässien kanssa muutoksen, joka oli jäänyt tekemättä syystä tai toisesta. Enersense Areenan tuomarikopin parannus asianmukaiseksi ja sopivaksi sekä Ässien että Porin Jääkiekkoerotuomareiden käyttöön. Lähtökohta oli selkeä. Elämme 2020-luvulla ja tilat täytyvät olla kaikkien käyttöön sopivat ilman irtotuoleja ja kunnollisia paikkoja varusteille.

Yhteinen näkemys oli, että tehdään homma kunnolla. Sovimme palaavamme asiaan myöhemmin. Kerhon tuomareista kerättiin ryhmä jolla oli halukkuus ja into osallistua muodonmuutokseen. Ryhmän kanssa olimme keskusteluja käyneet jo ennen asioiden varmistumista, joten moni asia oli mietitty etukäteen. Alunperin ajatus oli tehdä tämä talkoilla kuntoon. Tämä kaatui moneen kysymysmerkkiin ja loppupeleissä ehkä vähän muuhunkin. Ehkä parempi näin ettei kenenkään tarvinnut näyttää timpurintaitojaan.

Alkuvuodesta 2024 palasimme suunnittelupöydälle ja kävimme läpi ehdotuksia. Kokonaisuuteen olimme kaikki tyytyväisiä. Pieniä viilauksia pyysimme toimivuuden ja värityksen osalta. Yhteisymmärrys asioissa oli alusta lähtien selvä. Näistä kerho sai nopeasti palautetta ja keskustelua käytiin hyvällä temmolla. Iso osa toivotuista muutoksista tehtiin, tietyistä asioissa päädyttiin kompromissiin ja tietyt asiat poistettiin suunnitelmista hyödyttöminä. Halu muutokseen oli kaikilla tilaa käyttävillä osapuolilla.

Kalusteiden vaihdon lisäksi parannettiin montaa muutakin asiaa. Isoimpina ja tärkeimpinä tuomarikerholle olivat nuo riittämättömät kalusteet varusteiden vaihdolle. Nyt varmasti moni voi ylpeänä sanoa Isomäen hallissa viheltäneensä ja toivovansa heidän koppinsa näyttävän ja toimivan yhtä hyvin. Kalusteiden lisäksi kopissa uusittiin muitakin asioita. Merkittäviä parannuksia kaikki. Ehkä tämä ei jää tähän, vaan vielä jotain on tarkoitus parantaa….

Tässä kuva lähtökohdista:

Ilahduttavasti alkukesästä kopissa käydessäni olikin moni asia jo korjattu. Kalusteita tuo kaipaa vielä. Jostain oli eksynyt maalareille ilmeisesti väärä sävy tai sitten rakkaus kotiseuraa kohtaan oli suuri ja ylhäällä olevassa kuvassa näkyvät metallipalkit olivat saaneet jouluisen värin. Maalia oli levinnyt seinille ja sovittuja muutostöitä oli tehty. Hienoa työtä urakoitsijalta jo tässä vaiheessa!

Tässä kuva lopputuloksesta:

Porin Jääkiekkoerotuomarit kiittää omalta osaltaan tähän osallistuneita henkilöitä ja organisaatioita! Merkittävä muutos saatiin aikaan yhteistyöllä ja halulla. Kiitos halliyhtiö, Ässät, remonttiin osallistuneet yritykset ja osallisena olleet kerhon tuomarit!

Avainsanat: