Siirry suoraan sisältöön

Kerhon koulutus 2024-2025

Koulutuksesta on ollut paljon puhetta viimeisen 10 vuoden aikana. Tätä on pohdittu myös kerhon tuomareiden parissa miten tätä voisi saada eteenpäin ja kehitettyä. Monta herraa on käynyt tätä kokeilemassa, kiitos siitä heille. Läpi talven käytyjen keskusteluiden myötä olemme saaneet kasattua ryhmän henkilöitä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteen vastaan.

05/2024 käydyssä palaverissa istuivat lähes kaikki ryhmään kuuluvat yhdessä ja asioita käytiin läpi. Läpi käytiin suunnitelmia, tavoitteita ja tapoja. Monta kehitysehdotusta tuli esille ja selkeästi ryhmällä on halu viedä kerhoa eteenpäin yhtenä. Ei repimällä runnommalla raastamalla vaan hyvällä yhteistyöllä ja jakamalla työtä monen ryhmään kuuluvan henkilön kesken. Paljon painotettiin sitä ettei kukaan jää yksin. Myös tuota samaa, ehkä kulunuttakin fraasia, pyrimme toteuttamaan ensi kaudella. Pyrkimys on saada huipputuomareita entistä enemmän ja entistä systemaattisemmin huipputasolle. Samalla, kun tuo määrä lisääntyy, niin lisääntyy myös laatu. Ei vahingossa, vaan suunnitelmallisesti.

Ryhmään saatiin mukaan yhteensä yli 5 henkilöä. Tämä saattaa kuulostaa paljolta, mutta todellisuudessa se ei sitä ole. Ryhmällä on vetäjä(t), jonka (tai joiden) titteli on kerhokouluttaja. Titteleitä ryhmä ei sisäisesti tosin aio kumartaa, mutta jonkun on vetovastuu kannettava. Tämä päätettäneen myöhemmin tulevan hallituksen toimesta…

Lisää infoa ensi kaudesta kerrotaan myöhemmin asianomaisten itsensä toimesta. Mikäli jotain ajatuksia syntyy, niin pyytäisin nuo lähettämään Kalle Saloselle.

Nähdään vuosikokouksessa.