Siirry suoraan sisältöön

Kerhokouluttajien terveiset toimitsijoille

Heippa!

Uusi kausi on juuri alkamassa ja ensimmäisistä harjoituspeleistä on tullut tietoa Kellolistan muodossa. Nyt onkin aika hoitaa jäsenmaksut, lisenssit ja vakuutusasiat kuntoon.

Koronan takia emme pystyneet muutamaan vuoteen järjestämän yhteisiä koulutusiltoja, mutta nyt sellaiset ovat tekemässä paluun. Kesäkysymyksistä jokaiselle pitäisi olla linkki sähköpostissa ja niiden vastaamisen tueksi kannattaa varata taas sääntökirja ja muu materiaali viereen. Kysymyksiin ajatuksella vastaamalla on helppo palauttaa mieleen säännöt ja alkavan kauden tulevat tehtävät.

Kauden alkuun pidämme koulutusillan, jossa opettelemme Areenan uuden kellolaitteen käytön, sekä muistin virkistämiseksi kertaamme myös Astoran ja harjoitushallin kellolaitteiden toiminnan. Lähtökohtaisesti jokaisen tulisi osata kaikkien näiden käyttö.

Vuoden loppupuolelle, sekä ensi vuoden keväällä, pidetään vielä koulutusillat. Aiheet selviävät kauden edetessä, mutta toiveita ja tarpeita kuunnellaan tuntosarvet pystyssä. Useampiakin koulutuksia järjestetään toki tarpeen vaatiessa.

Ajatuksena oli myös järjestää yhteinen koulutusilta yhdessä viheltävien tuomareiden kanssa, jolloin pystymme esittäytymään ja esittämään asioita sekä toiveita toisillemme. On helpompaa toimia tiiminä, kun tiedämme mitä meiltä odotetaan ja he tietävät mitä me toivomme heiltä.

Kaikenlaiset toiveet ja tarpeet toivomme saavamme tiedoksi, hyviä ideoita kuuntelemme ja palautetta otamme vastaan. Ilman teidän mielipiteitänne ja ajatuksianne on huomattavasti hankalampaa kehittää toimintaa. Olkaa siis aktiivisia palautteen annon ja toiveiden suhteen. Avoimuus on hyvä keino ylläpitää hyvää yhteishenkeä ja saada aikaan muutoksia.

Me kerhokouluttajat haluamme olla aktiivinen osa teidän kehittymistä ja oppimista, mutta tulemme myös alkavalla kaudella pitämään koulutuksia pelaavien lasten vanhemmille niin TiTun käytössä, kuin muissakin toimitsija-aitiossa tapahtuvissa asioissa. Ja ottelun aikana meistä jokainen luonnollisesti auttaa ja neuvoo vanhempia tarvittaessa.

Uusia toimitsijoita tulemme luotsaamaan eteenpäin, mutta meistä jokaisen tulee ottaa uudet toimitsijat positiivisella mielellä vastaan ja neuvoa ja opastaa asiallisesti. Tarvitsemme jokaisen uuden tulokkaan riveihimme, sillä pelejä on paljon ja ne todennäköisesti keskittyvät taas viikonloppuihin.

Toivotamme kaikille yhteistyön täyteistä kautta 23-24

Krista ja Olli-Pekka