Siirry suoraan sisältöön

Kausi 2023-2024 intro

Tervehdys! Kausi on aluillaan ja allekirjoittanut istuu baarijakkaralla kirjoittamassa tätäkin tekstiä. Istuessani totean, että oikeita valintoja on tehty, koska en ole toimittajaksi yrittänytkään tai muutakaan kirjoittamista alkanut tekemään. Tarkoitus ei myöskään jatkossa ole kirjoittaa tarinoita tänne, vaan sen sisällöntuottamisen jättäisin mieluiten teille jäsenille.

Kauden ensimmäinen kysely on takana ja tästä kooste myöhemmin. Sen verran kuitenkin paljastamme vastauksista ja tuloksista, että hallituksen silmiin kaikki vastaukset näyttävät hyvältä. Iso kiitos niistä. Kerhon nettisivuilta ja sometileiltä toivottiin enemmän. Itse näen ettei pelkkä graafinen uudistus paljoakaan tuo. Toki sitäkin pyritään tuomaan, oman ajan ja osaamisen puitteissa. Tässä kohdassa siis pitäisi kerhon jäsenten itsensä aktivoitua. Olemme kuitenkin suhteellisen pieni kerho ja kaikki olemme jäseninä harrastuksen vuoksi. Aikaisempina vuosina on ollut satunnaisia julkaisuja vähän kaikkialla. Nyt olisi taas paikka auki, mikäli haluaa kokeilla kirjoittamista, julkaisemista, sisällön tuottamista… Emme varmastikaan hae sometähteyttä. Muutama halukas onkin jo ilmaantunut tekemään sisältöä, myöhemmässä vaiheessa katsomme oliko puheessa katetta. Hallitukseen voi siis ottaa yhteyttä, mikäli olet tai tunnet olevasi pöytälaatikkorunoilija tai sisäisen Don Cherrysi haluaa päästä ulos. Foto olis myös kiva.

Lyhyt yhteenveto kauden alustakin on paikallaan. Pelipasseja ja vakuutuksia kannattaa alkaa keräämään, myös varusteiden kunto on hyvä tarkistaa ettei rotat ole niitä syöneet. Epäilen kyllä ettei kelpaa jyrsijöillekään varusteet. Laittakaa varusteet siis ns.minttiin ennen kauden ensimmäistä tapahtumaa. Toimitsijoille kaulukset ylös ja tuomarille raidat suoraan.

Kerho on varannut jäävuoroja 4 kappaletta tähän kauden alkuun. Tarkoitus on käydä kokeilemassa miten vieras elementti tuo jäätynyt vesi onkaan. Ajat näkee kalenterista tai sitten voi kysyä kaverilta ja hän katsoo kalenterista.

Kauden kertauskurssi tuomareille pidetään syyskuussa. Ilmaisen kahvin vuoksi kannattaa ainakin tulla. Santsikuppi voi tosin olla jo maksullinen. Muistakaa, että sielläkin saa puhua ja keskustella asioista. Mikään ei ole niin selvää kuin jääkiekon säännöt.

Toimitsijoiden kesäkysymykset löytyvät taas netistä ja niihin odotetaan vastauksia elokuun loppuun mennessä. Liiga -kysymykset tulevat sitten aikanaan.

Viime kausi pyöritettiin toimitsijapuolella suhteellisen kapealla materiaalilla läpi ja yli 1000 tehtävää saatiin hoidettua. Keskimääräisesti jokaista toimitsijaa kohti tuli yli 30 peliä. Toivottavasti jokainen antaa tällekin kaudelle oman panoksensa, on aktiivinen ja valmis joustamaan sekä ymmärtää että emme tee tätä pelkästään itsellemme, vaan myös kerholle ja seuroille.


Pelit Porin ulkopuolella tulevat entisestään lisääntymään, viikonloput ovat kiireisiä, mutta hyvällä yhteistyöllä niistäkin selvitään. Uusia toimitsijoita tarvitaan jatkossakin, joten kannustetaan kiinnostuneita osallistumaan toimintaan ja annetaan meistä positiivinen kuva.

Hyvää alkanutta kautta toivoo koko hallitus