Siirry suoraan sisältöön

Ässät U18 – PJET -tilaisuus joukkueille

Tuumasta toimeen. Kerhon tarkoin valitut edustajat pitivät tilaisuuden Ässien U18 -ikäryhmän kahdelle joukkueelle. Osallistujia oli saapunut hyvin ja käsityksemme mukaan uhkailua ei ollut tarvittu. Diasulkeisten sijasta oli päätetty muuttaa esitys sellaiseen muotoon, jotta vastaanottajillakin on hieman pohdittavaa.

Alun kankeuden jälkeen ryhmistä saatiinkin keskustelua irti ja tilaisuus sai vapaamman muodon. Pystyimme myös yhdessä toteamaan ettei tuomarointi olekaan, niin helppoa kuin voisi olettaa. Myös se havaittiin ettei edustavat tuomaritkaan ole videolta nähneet kaikkea, vaikka sitä onkin pyöritelty kymmeniä kertoja kerhon ”Tilannehuoneessa”.

Kuva tilaisuudesta ei edusta osallistujien määrää. Ainoastaan todistaa, että tilassa on oltu tietokoneen kanssa ja isolle näytölle on saatu kerhon nimi.

Kiitokset Ässille, joukkueenjohtajille ja valmentajille, jotka mahdollistivat tämän tilaisuuden järjestämisen. Osallistujia unohtamatta. Syksyllä tavataan peruskurssin merkeissä. Alustava päivämäärä 5.8.2024.