Anniina Nurmi Olympialaisiin

Euran Paneliasta kotoisin oleva jääkiekkoerotuomari Anniina Nurmi on ainoa suomalainen naispäätuomari Pekingin olympialaisissa.

Euran Paneliasta kotoisin oleva Anniina Nurmi pääsee näyttämään erotuomarinkykynsä Pekingin olympiajäällä. Vuoden 2021 jääkiekon naisten MM-finaalin tuominnut Nurmi on ainut suomalainen naispäätuomari tulevissa olympialaisissa. Anniina on 25-vuotias jääkiekkoerotuomari ja jääkiekkohyökkääjä. Hän asuu nykyään Tampereella ja työskentelee rakennusarkkitehtina. Nurmi viheltää muun muassa Naisten Liigaa ja poikien U16 SM-sarjaa jääkiekkoerotuomarina. Hän pelaa Panelian Raikkaan riveissä naisten Mestiksen karsintasarjassa, pelipaikaltaan vasen laitahyökkääjä. Miten Anniinalle aukeni reitti olympiaunelmaan? Miten hän aikanaan päätyi jääkiekkotuomariksi? Entä voiko naispäätuomari edetä miesten ylimmälle sarjatasolle asti? Miesten Mestikseen asti on noussut muassa Helsingin Jääkiekkotuomareiden Jenni Heikkinen. Kuinka korkealle Porin Jääkiekkoerotuomareiden jäsenen Anniina Nurmen unelmat ulottuvat?

Toimittajana Jere Sanaksenaho.

Kuuntele Anniinan haastattelu tästä!

Kultainen Pilli

Pelaajat luottavat porilaisiin erotuomareihin!

Liiga-pelaajat ovat taas valinneet parhaaksi erotuomariksi kaudella 2016 – 2017 jo 15. kerran peräkkäin Jari Levosen. Kakkostilalle äänestettiin Antti Boman.

Valinnasta lisää tästä.

Porin Jääkiekkoerotuomarit ry onnittelee kumpaakin saavutuksesta!

 

Uutta ilmettä toimitsijoille

 

Ilmastointi ja Pelti Hakala Oy sekä Intervent Oy ovat Porin Jääkiekkoerotuomarit ry:n uusia yhteistyökumppaneita Isomäki Areenalla.

Seura sai käyttöönsä uudet muodikkaat toimitsijatakit Ystävänpäivänä 2017.

Toimitsijoita lämmittävät takit luovutti Ilmastointi ja Pelti Hakala Oy:n puolesta Henrik Hakala  ja Intevent Oy:n puolesta Pekka Kotiranta.

Porin Jääkiekkoerotuomarit ry:n puolesta vastaanottajina toimivat Maarit Lamminen ja Arto Laakso.

Takit tulevat olemaan näyttävästi esillä ottelutoimitsijoiden yllä Isomäki Areenalla pelattavissa otteluissa.